Miten ostan lapselle lisenssin / pelipassin ja vakuutuksen?

Muokattu Fri, 19 Jan 2024 klo 01:55 PM

Suomisportissa hallinnoidaan ja myydään yli 150 eri lajin lisenssit, pelipassit ja vakuutuksia. Lisenssien hankkiminen palvelun kautta on helppoa – tarvitset vain oman Sporttitilin!

Voimassa olevat lajin lisenssi- ja pelipassitiedot löytyvät aina ajan tasalla omalla Sporttitililläsi ja Suomisport-sovelluksessa!

Lisenssikysymyksissä liittyen niiden hinnoitteluun, voimassaoloon tai perumiseen, ole yhteydessä ensisijaisesti omaan liittoosi. Lisenssit ja pelipassit ovat lajiliittojen hallinnoimia tuotteita.

Tarkista ensin onko sinulla jo Sporttitili

Ennen lisenssin / pelipassin tai vakuutuksen ostoa, tarkista onko sinulla ja huollettavalla lapsellasi Sporttitili jo olemassa. Lapsen Sporttitilin pääset tarkistamaan omalta Sporttitililtäsi kirjautumalla sisään Suomisporttin.

Huollettavan Sporttitilin voi lisätä kohdassa Lisää huollettava.

HUOM. Toinen huoltaja on saattanut jo aiemmin lisätä lapsen omaan Sporttitiliinsä, tällöin tilit on hyvä yhdistää, jotta molemmat huoltajat näkevät lapsensa tiedot. Toinen huoltajuuskytkös tehdään aina turvallisuussyistä joko ensimmäisen huoltajan tai Suomisport-asiakaspalvelun toimesta.

Katso tästä ohjeemme toisen huoltajan lisäämiseen >

Kuva: Löydät omalle Sporttitilillesi Suomisport-sovelluksesta tai www.suomisport.fi Kirjaudu -kohdasta.

Näin ostat lisenssin, pelipassin, vakuutuksen

Minulla on Sporttitili:

1. Kirjaudu sisään kertakirjautumiskoodilla osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa Kirjaudu tai avaa Suomisport-sovellus puhelimestasi. Valitse kohta Ostamaan lisenssejä ja vakuutuksia.

2. Valitse lisenssin osto, haluttu urheilulaji ja lapsesi nimi kenelle lisenssiä olet hankkimassa. Seuraavaksi pääset valitsemaan oman seuran listalta. Täydennä lisenssiosto mahdollisella vakuutuksella ja maksa haluamallasi maksutavalla. Maksun jälkeen näet omalta Sporttitililtäsi oston tiedot.

Minulla EI ole vielä Sporttitiliä:

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja valitse ”Kirjaudu”. Tilaa kertakirjautumiskoodi ja luo Sporttitili itsellesi täyttämällä avautuva henkilötietolomake. Voit tehdä saman lataamalla Suomisport-sovelluksen puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi. Jos olet ostamassa lisenssiä lapsellesi, luo myös lapsellesi Sporttitili seuraamalla Suomisportin antamia ohjeita.

2. Tilin luonnin jälkeen, valitse lisenssin osto, haluttu laji ja kenelle lisenssiä olet hankkimassa. Seuraavaksi pääset valitsemaan oma seurasi listalta. Täydennä lisenssiosto mahdollisella vakuutuksella ja maksa haluamallasi maksutavalla. Maksun jälkeen näet omalta Sporttitililtäsi oston tiedot.

En tiedä onko minulla Sporttitiliä, lisenssion ostossa haasteita?

Jos et tiedä onko sinulla Sporttitiliä tai Suomisport ilmoittaa, että se on lukittu ole yhteydessä asiakaspalveluumme suomisport@olympiakomitea.fi