Miten aloitamme seuran kehittämisen Tähtiseura-verkkopalvelussa?

Muokattu Thu, 11 Apr 2024 klo 12:15 PM

Seuran kehittämistyötä tehdään Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelussa. Kun seura aloittaa matkansa Tähtiseuraksi tai käynnistelee nykyisen Tähtimerkkinsä uusinta-auditointia, tulee verkkopalvelussa kehityspolku aktivoida käyttöön. Tässä ohjeessa kerromme kuinka kehitystyön tekeminen käytännössä aloitetaan.

Kehitystyön tekeminen aloitetaan ”Seuran kehityspolku” -sivulla. Valitkaa osa-alue (lapset/nuoret, aikuiset), jota lähdette kehittämään. Yhden henkilön seuran kehittämistiimistä tulee painaa ”Aloita kehittäminen”-painiketta. Sen jälkeen voitte alkaa täydentämään tietoja kehityspolun eri osioihin.

Mikäli olette tulossa uudelleen auditointiin painikkeen tekstinä on ”Aloita uusi auditointi”.

Huom! Huippu-urheiluseuratoimintaa pystyvät kehittämään vain ne seurat, joiden lajiliitto on mukana Tähtiseura-ohjelman huippu-urheilun osa-alueessa ja lajiliitto on valinnut seuran mukaan huippu-urheilun polulle myöntämällä siihen erillisen luvan.

Kuva: Seuran kehityspolku-sivu, jossa kunkin osa-alueen kehityspolun kohdalta löytyy "Aloita" -painike.

Kuvakaappaus Seuran kehityspolku-sivusta.