Jos olet kirjautumassa Suomisporttiin ensimmäistä kertaa, tulee sinun luoda ensin itsellesi Sporttitili. Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa “Kirjaudu” tai lataa Suomisportin mobiilisovellus.  Katso tästä ohjevideo tilin luomisesta.

Tilin luonnin jälkeen voit lisätä huollettavallesi Sporttitilin omaan tiliisi "Lisää lapsi" painikkeesta. Lapsen tilin voi luoda myös esim. tapahtumaan ilmoittautumisen tai lisenssin ostamisen yhteydessä.

Jos olet jo käyttäjänä palvelussa eli sinulla on oma Sporttitili, pääset sisään tilaamalla kertakirjautumiskoodin joko sähköpostiisi tai puhelimeesi. Voit myös käyttää palvelua Suomisportin mobiilisovelluksella.

Kun huollettavasi Sporttitili on lisätty omaan Sporttitiliisi, pääset jatkossa oman tilisi kautta myös huollettavasi tilille.