Mistä tiedän, minkä lisenssin ostan Suomisportista?

Muokattu Wed, 03 Jan 2024 klo 05:09 PM

Suomisportissa myydään yli 150 eri lajin lisenssit, pelipassit ja vakuutuksia.
Lajin lisenssi/pelipassivalikoimasta vastaa aina lajiliitto.
Samassa lajissa voi olla yksi tai useita lisenssivaihtoehtoja.
Osa lisensseistä edellyttää toiminnankattavaa vakuutusta, jonka voit ostaa tarpeen mukaan lisenssin oston yhteydessä.

Ostoon pääset menemällä osoitteeseen www.suomisport.fi kohdassa Lisenssit ja vakuutukset. Osto onnistuu myös Suomisport-sovelluksesta. SInulla tulee olla aina Sporttitili ja sinun tulee kirjautua palveluun ennen ostoa.

Kirjautumisen jälkeen Suomisport ohjaa sinua valitsemaan oikea lisenssituotteen esimerkiksi ikä- ja lajirajauksilla.

Jos et tästä huolimatta tiedä mikä lisenssi tulisi valita, olethan ensisijaisesti yhteydessä lajiliittoon ja kysyt minkä lisenssin harrastamiseen tai kilpailuun tarvitset.

Oston yhetdessä saat tiedon edellyttääkö lisenssi vakuutuksen ostamista vaiko ei. Jos lisenssiin kuuluu vakuutus tai ostat vakuutuksen erillisenä, niin löydät oston yhteydestä linkin vakuutuksen tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin.

Jos ostat lisenssiä huollettavallesi, niin kirjaudu ensin omalle Sporttitilillesi. Klikkaa ”Ostamaan” ja valitse, että haluat ostaa lisenssin. Nyt palvelu kysyy, että haluatko ostaa itsellesi vai lapsellesi; valitse ”Lapsellesi”.

Jos lapsellasi ei ole omaa Sporttitiliä, niin voit luoda tilin tässä yhteydessä. Jos lapsellasi on jo Sporttitili, mutta sitä ei ole yhdistetty omaan Sporttitiliisi, ole yhteydessä Suomisportin asiakaspalveluun tai katso tästä ohje huoltakytköksen tekoon >