Liikkuja haluaa irtisanoa vakuutuksen/lisenssin/pelipassin, miten toimin?

Muokattu Thu, 21 Dec 2023 klo 12:17 PM

Jossain tapauksissa liikkuja saattaa haluta irtisanoa lisenssin/pelipassin tai Suomisportista ostetun vakuutuksen. Liittokäyttäjä voi irtisanoa tuotteen Suomisportissa.

Näin irtisanot lisenssin ja vakuutuksen

1. Mene lajiliittosi Suomisport etusivulta liikkujan profiiliin ja klikkaa lisenssi- / vakuutuskortin oikeasta yläkulmasta kolme pistettä.

2. Valitse: "Irtisano Iisenssi / vakuutus"

3. Merkitse palautettava rahasumma sekä irtisanomispäivämäärä Irtisano lisenssi / vakuutus.

HUOM. lajiliitoilla on erilaisia sääntöjä ja palautuskäytäntöjä vakuutusten, lisenssien/pelipassien ja muiden tuotteiden suhteen. Tarkista aina voimassa oleva lajiliittosi toimintatapa tai liiton säännöt asiasta.

Muista myös ilmoittaa irtisanotusta vakuutuksesta aina vakuutusyhtiöön. Vakuutusta EI SAA irtisanoa ilman, että vakuutusyhtiö on ilmoittanut vakuutuksen irtisanomispäivän ja palautettavan summan liitolle.

4. Palauta rahat liikkujalle. Ohjeet Suomisportin rahapalautuksiin löydät täältä.