Miten kirjaudun lajiliitto-, seura- tai muuna organisaatiokäyttäjänä Suomisporttiin?

Muokattu Wed, 03 Jan 2024 klo 10:19 AM

Organisaatiokäyttäjillä (lajiliitto-, seura-, alue-, muut organisaatiokäyttäjät) on kirjautumistunnus ja salasana Suomisportiin.

Kirjautuaksesi organisaatiokäyttäjänä, sinulla tulee olla jonkin käyttöoikeus organisaatiossa, jonka olet organisaatioltasi saanut. Jos sinulla ei ole käyttöoikeuksia, sinut voi kutsua organisaatiokäyttäjäksi seuran nykyinen pääkäyttäjä, lajiliitto tai Suomisportin asiakaspalvelu.

Näin kirjaudut organisaatiokäyttäjänä:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa www.suomisport.fi ja paina Kirjaudu -painiketta.

2. Siirry alareunasta
Kirjaudu organisaatiokäyttäjänä.

3. Kirjaudu sähköpostiosoitteella ja luomallasi salasanalla palveluun.
Jos et muista salasanaa, paina Unohtuiko salasana? ja tilaa salasanan palautus.

HUOM. jos asioit Suomisportissa organisaatiokäyttäjänä usein,
tallennan selaimesi muistamaan kirjautumistietosi. Tämä nopeuttaa päivittäistä asiointia.