Seuralle on osoitettu korjauskehotus - miten toimimme?

Muokattu To, 28 Tammi, 2021 klo 3:32 PM

Jos seurakehittäjä/auditoija on osoittanut teille korjauskehotuksen, näkyy kehityspolun osion otsikko oranssin värisenä.

Avatkaa osio auki ja käykää läpi auditoijan arviot ja kommentit. Auditoija on kommentoinut korjausta vaativan laatutekijän kohdalle mitä korjaustoimenpiteitä laatutekijään liittyy.

Kun olette tehneet tarvittavat korjaukset, päivittäkää tietoa laatutekijän itsearviointiin ja lisätietoihin/liitteisiin. Merkitkää osio(t) valmiiksi painamalla ”merkitse valmiiksi”-painiketta. Lähettäkää kehityspolku uudelleen auditoijalle painamalla ”valmista tuli, lähetä auditoijalle" -painiketta.