auditoijan/seurakehittäjän ohje: Miten avaan lukitun polun takaisin seuralle, jotta seura pääsee muokkaamaan omia arviointejaan?

Muokattu Mon, 19 Apr 2021 klo 08:27 AM

Tämä ohje on suunnattu lajiliiton ja aluejärjestön auditoijalle, joka pystyy avaamaan polun seuralle takaisin auki:

Polun voi avata auki menemällä ”Seuratoiminnan arviointi” -näkymässä "Tähtiseuraprosessissa"-välilehdelle ja klikkaamalla ”muokkauskynä”-merkkiä seuran kohdalta.

Voit myös katsoa tarkemmat ohjeet auditointikoulutuksen materiaalista, sivulta 19-21: https://www.olympiakomitea.fi/uploads/2021/02/880d7041-auditoijat-ja-seurakehittajat_tahtiseura-verkkopalvelu_kayttoohje-ja-koulutus_paivitetty8.2.2021.pdf