Mistä löydän seuran listan lisenssin ostaneista?

Muokattu Fri, 12 Jan 2024 klo 12:23 PM

Suomisportissa ostetaan yli 150 eri lajin lisenssin ja pelipassit sekä vakuutuksia.
Löydät aina reaaliaikaisen listan lisenssin ostaneista seuran etusivulta kohdasta Lisenssiliikkujat.

Näin löydät kaikki seurasi lisenssin / pelipassin haltijat:

1. Mene seuran etusivulta Hallinnon työkaluista kohtaan Lisenssiliikkujat.

HUOM. jos olet monilajiseurassa, valitse jaosto, jonka lisenssiurheilijoita haluat tarkastella.

2. Klikkaa aika, jonka välillä tietoja haluat nähdä tai kirjota liikujan nimi, jos haluat tarkastella onko tietyllä henkilöllä lisenssi / pelipassi voimassa. Klikkaa Hae liikkujia.

HUOM. raportissa näkyy vain seuraan kiinnittyneet lisenssit ja vakuutukset tältä ja viime kaudelta
(13 kk taaksepäin).

3. Luo vain tarvittaessa CSV- tai Excel-tiedosto henkilöistä.

Kuva: Seuran lisenssiurheilijat (Suomisportissa nimellä lisenssiliikkujat) löydät seuran etusivulta kohdassa Lisenssiliikkujat.

Kuva: Seuran lisenssiurheilijat (Suomisportissa nimellä lisenssiliikkujat) löydät seuran etusivulta kohdassa Lisenssiliikkujat.