Mistä löydän listan seuran tapahtumaan ilmoittautuneista?

Muokattu Wed, 03 Jan 2024 klo 07:39 PM

Löydät osallistujalistan seurasi tapahtumista

1. Klikkaa seuran etusivulta Toiminnan työkaluista Tapahtumat.

2. Avaa haluamasi tapahtuma klikkaamalla sen nimeä.

3. Kyseisen tapahtuman hallinnointisivulta näet koosteen osallistujista. Tarkemmat osallistujatiedot näet, kun avaat tiedot Excelissä kolmen pisteen kohdalta.
HUOM. Tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti sitä mukaan, kun uusia ilmoittautumisia tulee tai ilmoittautunut muuttaa tietojaan.

Kuva:Löydät kolmen pisteen kohdalta Luo Excel -toiminnon. Excelistä saat osallistujien täydelliset ilmoittautumistiedot. Jos myit lisätuotteita, voit ottaa niistä ulos erillisen listan.