Voinko tehdä omia viestintäryhmiä?

Muokattu Mon, 22 Jan 2024 klo 01:04 PM

Suomisportin viestit kulkevät näppärästi Suomisportin sisällä sovellukseen.

Voit lähetää seuran kaikille kuuluvia asioita lähettämällä viestiä kaikille jäsenluokille ja ryhmille.

Viestejä voit luonnollisesti lähettää myös tietyille jäsenluokille tai haluamillesi ryhmille.

Seurakäyttäjä voit luoda myös uuden ryhmän palveluun ja nimetä sen haluamallasi nimellä ja pyytää ihmisiä liittymään siihen. Siirrä/kopioi -työkalulla voit myös kopioida muista ryhmistä henkilöitä ryhmään.
Näin saat haluamasi viestintäryhmän muodostettua.

Kuva: Suomisport-viestit kulkevat näppärästi mukanasi Suomisport-sovelluksessa.

Suomisport-sovelluksen viestit kulkevat näppärästi mukanasi Suomisport-sovelluksessa.