Näin lähetät Suomisport-viestejä

Muokattu Thu, 11 Jan 2024 klo 04:06 PM

Suomisportissa voit lähettää viestejä seuran jäsenille ja ryhmiin/joukkueisiin kuuluville henkilöille. Suomisport-viestit kulkevat Suomisportin sisällä ja niistä tulee ilmoitukset Suomisport-sovellukseen.

Kannustamme ottamaan Suomisportin sovelluksen aktiiviseen käyttöön seuraviestinnässä.

Näin lähetät Suomisport-viestejä (selainversio):

1. Mene seurasi etusivulle ja Toiminnan työkaluihin kohtaan Viestintä.

2. Klikkaa Kynä-ikonia ja valitse vastaanottajat. Voit valita vastaanottajiksi seuran jäsenluokkia tai ryhmiä.

3. Kirjoita viestin aihe, itse viesti ja paina Lähetä.

4. Vastaanottaja saa viestistä ilmoituksen puhelimeensa ja pääsee lukemaan sen Sporttitililtään Suomisport-sovelluksessa.

Näin lähetät Suomisport-viestejä (sovellus):

1. Mene Suomisport-sovellukseen ja klikkaa Kirjekuori-kuvaketta.

2. Klikkaa Kynä-merkkiä ja valitse omista ryhmistäsi kenelle olet viestiä lähettämässä.

3. Kirjoita viestin aihe, itse viesti ja paina Lähetä viesti.

4. Vastaanottaja saa viestistä ilmoituksen puhelimeensa ja pääsee lukemaan sen Sporttitililtään Suomisport-sovelluksessa.