Mitä ovat Suomisport-viestit ja -ilmoitukset?

Muokattu Thu, 11 Jan 2024 klo 04:02 PM

Suomisport toimii nykyaikaisten sovellusten tapaan, jotka ilmoittavat uusista tapahtumista puhelimeen tulevien ilmoitusten avulla. Ilmoituksesta näet mitä asia koskee. Lisäksi Suomisport-viestit jäävät talteen sovellukseen.

Viestien lähetys:

Seurakäyttäjä tai ryhmän ylläpitäjä voi lähettää viestiä Suomisportista jäsenluokille tai ryhmille.
Ryhmän ylläpitäjä voi lähettää Suomisport-viestejä myös omasta Suomisport-sovelluksestaan.

Vastaanottaja saa viesteistä ilmoituksen.

Katso tästä ohje viestin lähetykseen >

Ilmoitukset:

Useista ryhmien ja jäsenhallinnan työkalujen uusista tapahtumista ilmoitetaan henkilölle ilmoituksella automaattisesti.

Ilmoitukset tulevat Suomisportin mobiilisovelluksesta. Mobiilisovellus on ladattavissa mobiililaitteen sovelluskaupasta.

Automaattisia ilmoituksia lähetetään henkilöille:

• uudesta maksusta
  • maksun erääntymisestä
  • viesteistä ja tapahtuman muutoksista ryhmissä.

Jatkokehitämme Suomisportin ilmoituksia kokoajan.