Finns Suomisport som mobilapplikation?

Ändrad den Wed, 25 Nov 2020 vid 09:01 AM

Ja! Du kan endera via webbläsaren eller genom att ladda ned Suomisports mobilapplikation använda Suomisport på din mobiltelefon. Du kan ladda ned mobilapplikationen till din mobiltelefon från applikationsbutiken (AppStore eller Google Play).

Observera att funktionaliteten av Suomisports mobilapplikation eventuellt är mer begränsad än den i webbläsaren. Kom ihåg att uppdatera din applikation då och då så att du kan använda alla nya funktioner. Uppdateringen sker genom att logga ut från applikationen och sedan åter logga in i tjänsten.