Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa “Kirjaudu” tai lataa Suomisportin mobiilisovellus sovelluskaupastasi.

Mikäli sinulla ei vielä ole omaa Sporttitiliä, niin järjestelmä ohjaa tilin luomisessa!

Katso tästä ohjevideo sporttitilin luontiin / kirjautumiseen.

Kirjautuminen liikkujana (selainversio)

• Liikkuja kirjautuu aina kertakirjautumisena joko sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla
  • Liikkujana sinulla ei ole palvelussa salasanaa
  • Koodin tilaamisen jälkeen saat vastausviestissä 6-numeroisen kirjautumiskoodin
    Huom. Kirjautumiskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 10 minuuttia
  • Kirjoita saamasi koodi ruudun numerokenttään
  • .. ja olet omalla Sporttitililläsi!

Kirjautuminen lapsen vanhempana/huoltajana (selainversio)

- Mikäli toimit vanhemman/huoltajan roolissa, tulee sinun ensin kirjautua omalle Sporttilillesi. Mikäli sinulla ei vielä ole omaa Sporttitiliä, järjestelmä ohjaa sinut luomaan itsellesi tilin, kun kirjaudut kirjautumiskoodilla palveluun.

- Jos lapsellasi ei ole omaa Sporttitiliä, niin voit luoda tilin omalla Sporttitililläsi ”Lisää lapsi” painikkeella tai ostoputkessa ”Lisää uusi huollettava” -lomakkeella. Huom. Jos lapsellasi on jo Sporttitili, mutta sitä ei ole yhdistetty omaan Sporttitiliisi, ole yhteydessä Suomisportin asiakaspalveluun.

- Jatkossa pääset oman Sporttitilisi kautta myös lapsesi/huollettavasi Sporttitilille.

Miten kirjaudun organisaatiokäyttäjänä / seurakäyttäjänä?

Vain Seura-, liitto- tai muille organisaatiokäyttäjillejotka hallinnoivat organisaation tietoja palvelussa on palveluun salasana. Hyväksyessään kutsun organisaatiokäyttäjäksi, henkilö asettaa itse oman salasanansa. Kutsun organisaatiokäyttäjäksi lähettää kyseisen organisaation pääkäyttäjä (seuran tai liiton pääkäyttäjä).

Organisaatiokäyttäjä kirjautuu palveluun ”Kirjaudu organisaatiokäyttäjänä” -painikkeen kautta.