Miten kirjaudun Suomisporttiin? Miten luon Sporttitilin?

Muokattu Fri, 19 Jan 2024 klo 12:54 PM

Tarvitset Suomisportissa asiointiin aina oman henkilökohtaisen Sporttitilin.
Kirjautuessasi palveluun Suomisport tunnistaa onko sinulla jo tili olemassa.
Tässä artikkelissa kerrotaan miten kirjaudut tai luot Sporttitilin ensimmäistä kertaa.

Voit kirjautua Suomisportiin nettiselainversiossa osoitteessa suomisport.fi tai lataamalla Suomisport -mobiilisovelluksen sovelluskaupastasi. Sovelluksessa pysyt aina kirjautuneena, jolloin päivittäinen käyttö on helpompaa.

Katso ohjevideo Sporttitilin luontiin / kirjautumiseen:

Näin kirjaudut Suomisporttiin / luot Sporttitilin (selainversio)

1. Aloita kirjautuminen tai tilin luonti siirtymällä osoitteeseen www.suomisport.fi

2. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu-painiketta.

3. Aloita kirjautuminen tai tilin luonti tilaamalla kertakirjautumiskoodi joko sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla:

• Jos sinulla on jo tili, tilaa kertakirjautumiskoodi yhteystietoon, puhelinnumero tai sähköposti,
    joka löytyy Sporttitililtäsi.
  • Henkilökäyttäjänä (liikkujana) sinulla ei ole palvelussa pysyvää salasanaa!
    Kirjaudut sisään tilaamalla aina uuden koodin.

4. Saat vastausviestinä 6-numeroisen kertakirjautumiskoodin. Koodi on voimassa 10min (tekstiviesti)
ja 30min (sähköposti). Kirjoita saamasi koodi selaimessa olevaan ruudun numerokenttään.

5. Näin pääset sisään palveluun tai Sporttitilin luontisivulle.
Jos olet luomassa uutta Sporttitiliä, täytä kaikki pyydetyt tiedot.

Jos tilinluonnissa on ongelmia, ole yhteydessä Suomisportin asiakaspalveluun
lähettämällä sähköpostia osoitteeseen suomisport@olympiakomitea.fi tai lähettämällä tukipyyntö täältä >

Kuva: Suomisportin kirjautumisivu www.suomisport.fi -> Kirjaudu

Kuva kirjautumisivusta

Näin kirjaudut Suomisporttiin / luot Sporttitilin (Suomisport-sovellus)

Lataa Suomisport-sovellus omasta sovelluskaupastasi:

Vanhempi / huoltaja näin kirjaudut Suomisporttiin (selainversio)

• Kirjaudu ensin aina omalle Sporttilillesi.
  • Mikäli sinulla ei vielä ole omaa Sporttitiliä, Suomisport ohjaa sinut luomaan itsellesi tilin, kun kirjaudut kirjautumiskoodilla palveluun.
  • Jos lapsellasi ei ole omaa Sporttitiliä, voit luoda tilin omalla Sporttitililläsi oikean yläkulman valikko -painikkeesta kohdasta Lisää huollettava tai kun olet ostamassa tuotetta huollettavallesi kohdassa Lisää uusi huollettava.
    HUOM. Jos lapsellasi on jo Sporttitili, mutta sitä ei ole yhdistetty omaan Sporttitiliisi, ole yhteydessä Suomisportin asiakaspalveluun tai katso tästä ohje mahdollisen huoltajuuskytköksen tekemiseen.
  • Jatkossa pääset oman Sporttitilisi kautta myös lapsesi/huollettavasi Sporttitilille.

Kuva: Valikko -painike Sporttitililläsi ja huollettavan lisääminen

Kuva valikko -painikkeesta ja huollettavan lisäämisestä