Ryhmien ohjaajille/valmentajille jaettavat ohjeet ryhmien toiminnoista

Muokattu Thu, 07 Dec 2023 klo 10:22 AM

Tässä artikkelissa löytyy yleiset ohjeet ryhmien vastuuhenkilöille ja ryhmän ylläpitäjille ryhmien toiminnoista

SISÄLTÖ

Ohjeet ryhmän vastuuhenkilöille ja ryhmän ylläpitäjille:

Miten liityn ryhmään ja saan käyttöoikeudet ryhmän hallintaan

• Sinun tulee ensin liittyä ryhmään "perus liikkujana", jotta seuran toimihenkilö voi lisätä sinulle joko Ryhmän vastuuhenkilön tai Ryhmän ylläpitäjän käyttöoikeudet ryhmässä.
  • Ryhmään liitytään ryhmän liittymislinkillä. Linkki tulee seuralta annettuna. Jos et ole saanut linkkiä, ole yhteydessä seuraan!
  • Klikkaa saamaasi liittymislinkkiä ja luo itsellesi sporttitili tai kirjaudu sisään liittyäksesi ryhmään. Tässä ohjeet ryhmään liittymisestä >
  • (Ryhmään liittymisestäsi ei tule seurakäyttäjille automaattista ilmoitusta, joten voi olla paikallaan ilmoittaa ryhmään liittymisestä eteenpäin tai toimia seuran muuten ohjeistamalla tavalla, jotta sinulle saadaan käyttöoikeudet lisättyä)
  • Suosittelemme jo tässä vaiheessa lataamaan Suomisportin mobiilisovelluksen sovelluskaupasta, jotta ryhmässä tehträvien toimintojen tekeminen olisi sinulle helpompaa!

Miten luon ryhmälle tapahtumia/treenejä

• Voit luoda ryhmälle uusia tapahtumia joko palvelun selainversion kautta tai palvelun mobiilisovelluksella
    • Lataa sovellus sovelluskaupastasi
  • Mobiilisovelluksesta:
    • Klikkaa sovelluksesta Kalenteri -välilehteä (Allakuva) > Klikkaa oik. alakulman "+" -painiketta > Tapahtuman luontisivu aukeaa

Kuva mobiilisovelluksesta kalenteri -välilehdeltä

Kuva mobiilisovelluksesta kalenteri -välilehdeltä

• Selainversion kautta:
    • Kirjaudu sisään > Klikkaa sporttitilisivulta Ryhmät (alla kuva)> Siirry ryhmään
    • Ryhmän etusivulta klikkaa kohtaa tapahtumat  > luo tapahtumia (alla kuva)

Ryhmät paikinneesta löytyvät kaikki sinun omat ryhmäsi

Ryhmät -painike Sporttitilisivulla

Kuva ryhmän Tapahtumat -välilehdeltä sekä Luo tapahtuma -painike

Kuva ryhmän Tapahtumat -välilehdeltä sekä Luo tapahtuma -painike

Miten teen osallistumismerkintöjä

Lisäohjeet ryhmän ylläpitäjille:

Miten luon ryhmälle kausimaksun ja seuraan maksutilannetta