Millä nettiselaimella palvelu toimii?

Muokattu Wed, 03 Jan 2024 klo 03:35 PM

Suomisport toimii kaikilla yleisimmillä nettiselaimilla ja kätevällä Suomisport-sovelluksella puhelimessasi.

Sovelluksesta löydät omalle ja huollettaviesi Sporttitileille ilman kirjautumista.

Suomisport toimii kaikilla selainversioilla ja Suomisport-sovelluksella.

Parhaiten nettiselaimista palvelu toimii Chrome-nettiselaimella. Microsoft Internet Explorerin toimivuutta ei voida Suomisportissa taata, koska Microsoft on lopettanut selaimen tukemisen.

Suomisportin mobiilisovelluksen voit ladata puhelimeesi omasta sovelluskaupasta (AppStore tai Google Play).