Sain sähköpostiini pyynnön hyväksyä liittymisiä, mitä teen?

Muokattu Thu, 11 Jan 2024 klo 02:48 PM

Suomisportiin on rakennettu lajiliittojen ja seurojen eri palveluita.

Peruspalveluiden lisäksi Suomisportissa haetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea ja seura voi kehittää toimintaansa Tähtiseuraksi.

Suomisportin lisäpalveluissa (OKM-seuratuki, Tähtiseura) on erilaiset prosessit liittyen palveluihin.

Jos olet saanut sähköpostiisi pyynnön hyväksyä liittymispyyntöjä, tämä tarkoittaa sitä, että olet liiton tai alueen pääkäyttäjän roolissa, ja sinun tulee tarkistaa Tähtiseura- tai OKM-tukihakupalvelun käyttäjäksi hakevan organisaation tai henkilön liittymispyyntö.

Pääset tarkastelemaan liittymispyyntöä Suomisportissa oman organisaatiosi profiilissa.
Voit joko hyväksyä tai hylätä liittymispyynnön.

Näin tarkistat liittymispyynnön:

1. Kirjaudu omilla organisaatiokäyttäjätunnuksillasi (liitto-, alue- tai seurakäyttäjä) ja salasanallasi Suomisport-palveluun organisaatiokäyttäjänä: https://www.suomisport.fi/signinadmin

2. Valitse etusivulta Pääkäyttäjien alta Liittymispyynnöt:

3. Valitse välilehti, jonka tietoja haluat käsitellä:

4. Valitse Käsittele pyyntö ja Hyväksy tai hylkää: