Mistä saan seuran jäsenkortin tai sähköisen jäsenkortin?

Muokattu Wed, 03 Jan 2024 klo 04:27 PM

Jos seurasi käyttää Suomisporttia jäsenhallintaan, löydät oman jäsenkorttisi Suomisportin-mobiilisovelluksesta kohdasta Jäsenyydet. Sporttitilissä ei näy niiden seurojen jäsenyyksiä, joita hallitaan Suomisportin ulkopuolella.

Jäsenkortilla voit todentaa seurasi jäsenyyden. Jäsenyydet-osiosta löytyvät kaikki seurajäsenyydet, joihin olet liittynyt Suomisport-palvelussa.

Jäsenkortti on kaksipuolinen; jos seurallasi on jäsenetuja, löydät ne klikkaamalla kortin kuvaa puhelimestasi.