Miten liityn seuran jäseneksi Suomisportissa?

Muokattu Wed, 03 Jan 2024 klo 04:26 PM

Suomisportin jäsenhallinta toimii yhdistyslain mukaisesti. Jäsenen tulee hakea seuran jäsenyyttä liittymislinkin kautta, jonka saat seuraltasi.

Liittymispyynnön jälkeen seura hyväksyy uudet jäsenet Suomisportissa. Hyväksynnän jälkeen löydät jäsenkortin Suomisportin mobiilisovelluksesta.

Yleensä jäseneksi liittymislinkin löydät seurasi nettisivuilta. Jos et löydä liittymislinkkiä, ole yhteydessä seuraasi. Sporttitilin voit luoda seuraan liittymisen yhteydessä tai voit tehdä sen erillisesti ensin osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa "Kirjaudu".

Kun seura on hyväksynyt sinut jäseneksi, näet omalta Sporttiililtäsi digitaalisen jäsenkortin.

Lataa SUomisport-sovellus omaan puhelimeesi sovelluskaupastasi:

Video-ohjeet:

Tästä linkistä näet kaikki jäseneksi liittymisen sekä jäsenmaksun maksamiseen liittyvät videot >

PDF ohjeet:

Tässä linkki jäseneksi liittymisen tekstiohjeisiin

Tässä linkki jäsenmaksun maksamisen teksiohjeisiin