Miten ilmoitamme olevamme valmiita auditointiin?

Muokattu Thu, 11 Apr 2024 klo 01:50 PM

Seura voi edetä edetä Tähtiseura-auditointiin, kun se on saanut Tähtiseura-verkkopalvelussa itsearviointityön valmiiksi. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka seura voi ilmoittaa olevansa valmiina Tähtiseura-auditointiin.

Kun olette tehneet laatutekijöiden itsearvioinnit ja lisänneet niihin liittyvät lisätiedot tai liitteet, merkitkää jokainen kehityspolun osio ”valmiiksi”. Kun kaikki osiot merkitty valmiiksi, ilmestyy kehityspolulle ”Valmista tuli, lähetä auditoijalle”-painike. Ilmoittakaa olevanne valmiita painamalla painiketta.

Kuva: Kun jokainen kehityspolun osio on merkitty valmiiksi, näkyy seuralle "Valmista tuli, lähetä auditoijalle -painike".

Auditointitilaisuuden ajankohdan sopimiseksi olkaa erikseen yhteydessä lajiliiton seurakehittäjään joko puhelimitse tai sähköpostitse.