Voiko arviointeja kopioida?

Muokattu Mon, 23 Jan 2023 klo 12:08 PM

Seurakäyttäjä voi kopioida seuran itsearvioinnit polulta toiselle näihin suuntiin:

• lasten polulta aikuisten polulle
  • aikuisten polulta lasten polulle
  • lasten polulta huippu-urheilun polulle

Huom! Kopiointi tulee suorittaa heti ensimmäiseksi. Muutoin mahdollisesti aiemmin täytetyt tiedot katoavat.

Kopioinnissa polulta toiselle kopioituvat yhteisten laatutekijöiden itsearvioinnit, kuvaukset ja liitteet. Myös teemakohtaiset avoimet kysymykset ”Mikä teemassa toimii hyvin tai erinomaisesti/ Mitä kehitettävää teemassa on?” kopioituvat. Monilajiseuroissa kopiointi onnistuu vain jaoston sisällä.

Polulta toiselle kopiointi onnistuu kunkin osion ylälaidassa olevan painikkeen kautta. Edellytyksenä on, että molemmissa poluissa kehittäminen on aloitettu ja polku aktivoitu.

Kuva: Esimerkki kopiointi -painikkeesta aikuisten kehityspolun sisältä.