Kan bedömningar kopieras?

Ändrad den Tis, 16 feb., 2021 vid 2:23 E.M.

Föreningsanvändaren kan kopiera föreningens självbedömningar från en stig till en annan (t.ex. från stigen för barn och ungdomar till stigen för vuxna). Under kopieringen från en stig till en annan kopieras självbedömningarna, definitionerna och bilagorna på de gemensamma kvalitetsfaktorerna. Även de temabaserade öppna frågorna ”Vad i temat fungerar bra eller utmärkt/Vad kan utvecklas i temat?” kopieras. Inom föreningar med många grenar lyckas kopieringen enbart inom avdelningen.

Kopiering från en stig till en annan lyckades via knappen som finns i övre kanten vid varje enskild del. Förutsättningen är att utvecklingen har påbörjats på båda stigarna och att stigen är aktiverad.

Bild: Exempel på kopieringsknappen inom de vuxnas utvecklingsstig.