Miten maksan seuran osoittaman jäsen- tai kausimaksun?

Muokattu Wed, 03 Jan 2024 klo 05:56 PM

Seuran sinulle osoittamat maksut löytyvät ja ovat maksettavissa Sporttitililtäsi "Maksut"-välilehdeltä.
Sporttitilillesi löydät helpoiten lataamalla Suomisport-sovelluksen puhelimeesi ja kirjautumalla sisään www.suomisport.fi

Maksut-välilehdeltä löydät odottavat avoimet ja maksetut maksut. Suomisport ilmoittaa uusista ja erääntyneistä maksuista Suomisport-sovelluksen ilmoituksina ja Sporttitilillä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Sinun täytyy olla palvelussa seuran jäsen (seuran täytyy olla hyväksynyt jäsenyytesi) tai olla liittynyt seuran ryhmään, jotta seura voi osoittaa sinulle maksun / voit maksaa seuran maksun.

Maksun maksaminen

Pääset maksamaan seuran maksun suoraan seuralle haluamallasi maksutavalla.

Suomisportissa maksutapoina ovat verkkopankit, pankki- ja luottokortit sekä mobiilimaksamisen
välineet kuten Mobilepay. Valittavanasi on myös lasku ja erämaksu.

Suomisportissa maksutapavalikoiman tarjoaa Svea Payments.

Katso tästä video tai jaettava PDF-ohje maksujen maksamisesta >

Voit selata maksettuja maksuja Maksetut –sivulta ja klikkaamalla maksua näet lisätietoja maksusta.

HUOM. Huollettavan maksettu maksu poistuu myös toisen huoltajan avoimista maksuista, joten ette voi maksaa maksua vahingossa kahteen kertaan.