Sain kutsun tapahtuman ohjaajaksi, miten toimin?

Muokattu Thu, 11 Jan 2024 klo 03:32 PM

Suomisportissa lajiliiton lajiliittokäyttäjä voi tapahtumaa perustaessaan kutsua oman organisaation ulkopuolisen henkilön hallinnoimaan tapahtumaa.

Esimerkiksi koulutuksissa, kouluttaja kannattaa kutsua mukaan hallinnoijaksi, jolloin hän pääsee merkitsemään kuka tapahtumassa oli paikalla. Hän pääsee myös myöntämään tapahtuman perusteella annettavan meriitin ko. tilaisuuden jälkeen.

Tässä artikkelissä kerromme tarkemmin tästä toiminnosta.

Jos olet saanut kutsun tapahtuman ohjaajaksi sähköpostiisi, toimi näin
HUOM. Toiminnallisuus on käytössä Suomisportin selainversiossa:

1. Saat viestin, jossa kerrotaan kuka on kutsunut sinut ja mihin tapahtumaan.

2. Klikkaa viestistä hyväksymään kutsu.

3. Ohjaudut kirjautumaan omalle Sporttitilillesi. Kirjaudu sisään organisaatiokäyttäjän salasanakirjautumisella tai Luo salasana palveluun, jollei sinulla sellaista jo ole.

4. Hyväksy ohjaajakutsu.

5. Hyväksynnän jälkeen voit katsoa ohjaamiasi tapahtumia oman Sporttitilisi Ohjaamasi tapahtumat-kohdan kautta.

6. Avaa tapahtuman tiedot klikkaamalla tapahtuman nimeä.

7. Näet listauksen tapahtumaan ilmoittautuneista.

8. Kun tapahtuma on käynnissä / päättynyt, käy merkitsemässä tapahtumaan osallistuneet henkilöt, klikkaamalla Merkitse suorituksia ja myönnä meriittejä -kohdasta.

9. Laita merkintä osallistuneiden henkilöiden kohdalle ja hyväksytyn suorituksen osalta myös myönnettävän meriitin kohdalle.

10. Jos henkilö ei ole suoriutunut koulutuksesta, jätä meriittikohta tyhjäksi.

11. Muista aina painaa Tallenna muutokset.