Kuinka hallinnoin Suomisportissa lajiliittoni organisaatiokäyttäjiä? Mitkä ovat käyttöoikeudet?

Muokattu Thu, 11 Jan 2024 klo 02:51 PM

Jokaisen lajiliiton vastuulla on pitää huolta organisaatiokäyttäjistään eli henkilöistä, jotka pääsevät kirjautumaan lajiliiton Suomisport-tietoihin ja luomaan esimerkiksi tapahtumia, lisenssejä ja vakuutuksia.

Lajiliiton pääkäyttäjä voi kutsua uuden henkilön (esimerkiksi uusi työntekijä) organisaatiokäyttäjäksi. Lajiliiton pääkäyttäjän tulee myös poistaa vanha työntekijä lajiliittokäyttäjistä esimerkiksi työsuhteen päättyessä.

Voit hallinnoida lajiliittosi organisaatiokäyttäjiä, jos olet lajiliittosi pääkäyttäjä ja kirjautunut palveluun organisaatiokäyttäjänä salasanallasi.

Liittosi etusivulta kohdassa Katso kaikki liittokäyttäjä pääset katsomaan, kutsumaan tai poistamaan oman organisaatiosi käyttäjiä ja heidän käyttöoikeuksiaan.

Voit myös nollata organisaatiokäyttäjän sanasanan, jolloin henkilö saa uuden kutsun luomaan palveluun sanasanansa.

Kuva: Lajiliiton etusivulta oikeasta ylä reunasta pääset katsomaan lajiliittosi organisaatiokäyttäjät.

Jokainen Suomisportissa asioiva henkilö tarvitsee oman Sportti-ID:n, eli jokaisen organisaatiokäyttäjän tulee olla rekisteröinyt.

Kun kutsut uuden lajiliiton pääkäyttäjän, hän saa kutsun Sportititlillä olevaan sähköpostiosoitteeseensa.

Kutsu tapahtuu aina Sportti-ID ja sukunimiyhdistelmällä.

Mitä ovat eri organisaatiokäyttäjien käyttöoikeudet ja erot?

Näet eri organisaatiokäyttäjien käyttöoikeustasot hallinnoidessasi organisaatiokäyttäjiä.

Käyttöoikeustasoja on kuusi:

LIITON PÄÄKÄYTTÄJÄ

LIITTOKÄYTTÄJÄ 1

LIITTOKÄYTTÄJÄ 2

LIITTOKÄYTTÄJÄ 3

LAUSUNTAKÄYTTÄJÄ

TÄHTISEURAKÄYTTÄJÄ