Kan man använda tjänsten utan ett Sportkonto?

Ändrad den Thu, 09 Jun 2022 vid 11:59 AM

Tjänsten kan inte användas utan ett Sportkonto.

Varje funktion i tjänsten förutsätter att en person har ett Sportkonto. Sportkontot är personligt. En vårdnadshavare kan sköta ärenden i tjänsten för sina barn genom sitt eget konto när vårdnadshavaranknytning till barnen har gjorts.

Svåra frågor som hänför sig till Sportkontot kan riktas direkt till Suomisports kundtjänst.

Här är några grundläggande anvisningar för att skapa ett Sportkonto:
 Logga in till tjänsten på www.suomisport.fi vid punkten ”Logga in” eller ladda ner Suomisports mobilapp från din appbutik.

Om du inte har ett eget Sportkonto ännu, handleder systemet dig i att skapa ett konto.

Inloggning som barnets förälder/vårdnadshavare (webbläsarversion)

– Om du är i rollen som förälder/vårdnadshavare ska du först logga in till ditt eget Sportkonto. Om du inte har ett eget Sportkonto ännu, handleder systemet dig i att skapa ett konto när du loggar in med engångsinloggningskoden i tjänsten.

– Om ditt barn inte har ett eget Sportkonto kan du skapa ett konto på ditt eget Sportkonto genom att klicka på ”Lägg till en ny underhållsberättigad” eller ”Lägg till en ny underhållsberättigad” med formuläret i gör inköp. Obs. Om ditt barn redan har ett Sportkonto, men inte är anknutet till ditt eget Sportkonto ska du kontakta Suomisports kundtjänst.

– I fortsättningen får du via ditt eget Sportkonto tillgång till Sportkontot för ditt barn / ditt barn som står under din vårdnad.