Vad är Suomisport-aviseringar?

Ändrad den Thu, 09 Jun 2022 vid 12:04 PM

Med verktygen i flera grupper och medlemsadministreringen kan personer meddelas om nya evenemang via meddelande/avisering. Aviseringarna kommer från Suomisport-appen. Mobilappen kan laddas ner från den mobila enhetens appbutik.

Automatiska aviseringar skickas när personen fått en ny avgift, när betalningen förfaller, eller när det görs ändringar i gruppens evenemang.

Personen får även en avisering när hen fått ett nytt meddelande.