Jäsenluokkien luonti ja hallinta

Muokattu Thu, 11 Apr 2024 klo 10:12 AM

Tässä artikkelissa kerromme miten luot jäsenluokat Suomisportiin.

Jäsenluokkien luominen

1. Klikkaa seuran etusivulta Jäsenet -painiketta.

Kuva: Jäsenhallintaa löydät Hallinnon työkalujen alta.
kuva jäsenet -painikkeesta seuran etusivulta.

2. Vaihda avautuvasta näkymästä Jäsenluokat-välilehdelle.

3. Luo seuran sääntöjen mukaiset jäsenluokat yksitellen palveluun Luo uusi jäsenluokka -painikkeesta.

4. Nimeä jäsenluokat seuran sääntöjen mukaisesti ja monivuotisiksi (jäsenmaksut luodaan jäsenkausittain).

Alla esimerkkejä seuroille tyypillisistä jäsenluokista.

Kuva: Jäsenluokkien tyypillisiä nimeämisiä urheiluseuroissa. Seura nimeää jäsenluokat sääntöjensä mukaan.

Kuva: Jäsenluokkien tyypillisiä nimeämisiä urheiluseuroissa. Seura nimeää jäsenluokat sääntöjensä mukaan.

5. Lisää jäsenluokkaan jäsenyyden Lisätiedot (esimerkiksi jäsenetuja), jotka näkyvät jäsenille digitaalisen jäsenkortin kääntöpuolella Suomisport-sovelluksessa.

Kuva: Jäsenkortti Suomisport-sovelluksessa ja sen kääntöpuolella näkyvistä lisätiedoista kirjattu seuran etuja.

Kuva jäsenkortista ja kääntöpuolella näkyvistä lisätiedoista(edut)

Katso ohje-video jäsenluokkien luonnista

6. Jäsenluokkien luonnin jälkeen pääset kutsumaan jäseniä seuraan ja luomaan jäsenmaksut.

Ohje jäsenmaksujen luontiin >
Ohje jäsenksi kutsumiseen ja hyväksymiseen >