Miten voin muokata ja poistaa Suomisportissa seuran tapahtumia?

Muokattu Wed, 03 Jan 2024 klo 07:16 PM

Voit luoda, hallinnoida ja kopioida seurasi tapahtumia Suomisportissa, kun sinulla on organisaatiokäyttäjän käyttöoikeudet palvelussa.

Näin muokkaa, hallinnoit ja poistat seuran tapahtumia

1. Klikkaa seuran etusivulta Toiminnan työkaluista Tapahtumat

2. Avaa olemassa oleva tapahtuma klikkaamalla tapahtuman nimeä.

3. Muokkaa tarvittavia tapahtuman tietoja Muokkaa tapahtuman tietoja -painikkeesta.
Kaikki muokkaukset ovat mahdollisia, vaikka tapahtuma olisi julkaistu ja ilmoittautuminen auki.
4. Esikatsele tarvittaessa muutokset tallentamalla tapahtuma ensin yksityiseksi ja vasta sitten julkaise tapahtuma julkisena.

5. Jos haluat poistaa tapahtuman, peruuta ensin julkaisu kohdassa Muokkaa tapahtuman tietoja.
Tämän jälkeen Peruuta julkaisu.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, kuvakaappaus, Fontti, logo Kuvaus luotu automaattisesti

6. Seuraavaksi käy poistamassa tapahtuma tapahtumien koontisivulta Valikko -painikkeesta

Katso tapahtuman muokkaamisesta video >

Näin kopioit tapahtuman

Halutessasi voit kopioida tapahtuman uudeksi tapahtumaksi  (luoda uuden tapahtuma aiemman tapahtuman pohjalla) painamalla tapahtumien koontisivulla Valikko -painiketta. Klikkaa Luo uusi tapahtuma tämän pohjalta.

Lisäapua

Katso tästä kaikki Tapahtumat -työkalun ohjevideot >

Video tapahtumien hallinasta ja muokkaamisesta: