Var hittar jag anmälda till föreningens evenemang?

Ändrad den Ons, 17 apr. vid 2:38 E.M.

Du hittar deltagarlistan för föreningens evenemang genom följande steg:

1. Klicka på "Evenemang" under Verktyg på föreningens startsida.

2. Öppna det önskade evenemanget genom att klicka på namnet.

3. På evenemangets administrationsida kan du se en sammanfattning av deltagarna. För mera information om deltagarna, klicka på de tre punkterna och välj “Ladda ner en excelfil … ”.

Observera att informationen uppdateras i realtid när nya anmälningar görs eller när anmälda personer ändrar sina uppgifter.

Bild: Vid "Ladda ner Excel" hittar du funktionen för att skapa en Excelfil. Från Excelfilen får du fullständig information om deltagarnas anmälningar. Om du har sålt extra produkter kan du få en separat lista över dem.