Miten tapahtumaan lisätään ohjaaja/kouluttaja? Mitä hyötyä tästä on?

Muokattu Mon, 17 Jan 2022 klo 03:59 PM

Voit kutsua seuran ulkopuolisen ohjaajan/kouluttajan ilmoittautumistapahtumaan kohdasta ”Ohjaajat”.

Kutsuttu henkilö pääsee näkemän tapahtumaan ilmoittautuneita sekä tekemään osallistumismerkintöjä tapahtuman jälkeen.

Kuvakaappaus tapahtuman luonti/muokkaussivulta. Lisää ulkopuolinen ohjaaja painamalla ”Lisää tapahtumaan ohjaajia”-painikkeesta.

Lisätäksesi ulkopuolisen ohjaajan/kouluttajan tarvitset henkilön sukunimen sekä Sportti-ID:n.

Kun ohjaaja on hyväksynyt hänelle lähetyn kutsun, pääsee hän näkemään tapahtumaan ilmoittautuneiden tiedot oman Sporttitilinsä kautta kohdasta ”Ohjaamani tapahtumat”.