Hur kan föreningens evenemang redigeras, raderas eller kopieras?

Ändrad den Fre, 10 juni, 2022 vid 1:02 E.M.

Du kan skapa och administrera ett evenemang för din förening i Suomisport om du har användarrättighet för organisationsanvändare i tjänsten.

1. Klicka på Funktionsverktyg på föreningens första sida och ”Föreningens evenemang”
  2. Öppna evenemanget genom att klicka på dess namn

• Du kan redigera evenemanget genom att klicka på ”Redigera uppgifterna”.

All redigering är möjlig fastän evenemanget redan har publicerats/anmälning pågår. (Du kan förhandsgranska och testa anmälningssidan genom att först publicera evenemanget som privat)

• För att radera evenemanget måste du först ångra publiceringen av evenemanget. Ångra publiceringen genom att klicka på ”redigera uppgifterna”. I redigeringsvyn klickar du på ”Ångra publiceringen”

Radera därefter evenemanget genom att klicka på ”redigera” på föreningens sammandragssida över evenemang.

• Du kan ta bort anmälda från evenemang
    1. Obs! Ta bort en deltagare endast om du är helt säker.  Radera inte om evenemanget är avgiftsbelagt och avgiften inte har återbetalats ännu.
  • Du kan kopiera ett evenemang (skapa ett nytt evenemang genom att använda underlaget av ett tidigare evenemang) genom att klicka på ”redigera” på sammandragssidan