Miten tapahtumaan ilmoittautuneille voi lähettää viestejä?

Muokattu Wed, 03 Jan 2024 klo 07:50 PM

Suomisportissa ei ole varsinaista viestit-toimintoa tapahtumaan ilmoittautuneille. Voit kuitenkin lähettää tapahtumaan tehtävistä muutoksista viestin sekä napata osallistujien sähköpostilistan tapahtuman tiedoista.

Tapahtumaan tehdyistä muutoksista voit lähettää osallistujille muutosviestin:

1. Klikkaa Toiminnan työkaluista Tapahtumat.

2. Avaa tapahtuma klikkaamalla sen nimeä.

3. Klikkaa Muokkaa tapahtuman tietoja -painiketta

4. Tee muutokset tapahtumaan ja paina sen jälkeen Tallenna

5. Tallentamisen jälkeen palvelu kysyy, haluatko lähettää viestiä tapahtumaan osallistujille.
Valitse ruksi kohtaan: ”Lähetetään osallistujille ilmoitus tapahtuman muutoksesta” ja kirjoita viestin osallistujille.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti
Kuvaus luotu automaattisesti

Näin löydät tapahtumaan ilmoittautuneiden sähköpostiosoiteet:

1. Klikkaa Toiminnan työkaluista Tapahtumat.

2. Avaa tapahtuma klikkaamalla sen nimeä.

3. Klikkaa ”kolmen pisteen”-painiketta.

4. Luo Excel-tiedosto ilmoittautumisista. Kopioi sähköposti -sarakkeen tiedot omaan sähköpostiisi tai sähköpostiohjelmaan ja lähetä viesti.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti