Miten meriittejä myönnetään?

Muokattu Thu, 11 Jan 2024 klo 04:33 PM

Meriitit ovat oman lajiliittosi kunnia-, ansio- tai muita merkkejä tai suorituksia.

Seurakäyttäjä voi myöntää meriittejä vain, jos lajiliitto on määritellyt meriittit Suomisportissa.

Liitto ja seura voivat myöntää liikkujille meriittejä esimerkiksi uusien taitotasojen saavuttamisesta. Meriitit voivat olla myös korttityyppisiä, jolloin meriitti voi oikeuttaa esimerkiksi vapaisiin sisäänpääsyihin. Myönnettävä meriitti valitaan liiton luomasta meriittilistasta.

Meriitin saaja etsitään nimellä, tunnuksella tai Sportti-ID:llä organisaation liikkujista tai jos liikkuja ei ole organisaatiossa, voidaan hänelle lähettää sähköpostiin pyyntö meriitin hyväksymisestä.

Jos saat myöntää meriittejä, tee näin:

1. Klikkaa seuran etusivulta hallinnon työkaluista Meriittien myöntäminen.

• Meriitin myöntö
    • Mikäli liikkuja on jo organisaatiossasi, voit etsiä nimellä, Sportti-ID:llä tai käyttäjätunnuksella.
    • Voit myöntää meriitin myös organisaatiosi ulkopuolelle liikkujan sähköpostiin. Mikäli tiedät liikkujalla olevan jo S, niin varmista, että sähköpostitili on hänen profiilissaan oleva sähköposti, muuten meriitti ei kohdistu oikein.
  • Kun olet täyttänyt tiedot, paina lopuksi Myönnä meriitti.
  • Myönnettyjen meriittien poistamiseksi ole yhteydessä Suomisportin asiakaspalveluun

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti