Hur beviljas meriter?

Ändrad den Thu, 09 Jun 2022 vid 03:31 PM

Den här funktionen kan endast användas om grenförbundet har gett rätt till föreningarna att bevilja meriter.

1.      Klicka på Administration på föreningens första sida och Beviljande av meriter.

2.      Beviljande av merit

a.      Ifall motionären redan finns i din organisation kan du söka på namn, Sport-ID eller användarnamn.

b.      Du kan bevilja en merit även utanför din organisation till motionärens e-post. Om du vet att motionären redan har ett Suomisportkonto ska du försäkra dig om att e-postkontot är den e-post som finns i hens profil, annars riktas inte meriten rätt.

3.      När du har fyllt i uppgifterna, klicka på Bevilja en merit.

4.      För att ta bort beviljade meriter ska du kontakta Suomisports kundtjänst.