Ryhmien arkistointi ja poisto

Muokattu Thu, 04 Jan 2024 klo 07:27 PM

Tässä artikkelissa kerrotaan miten ryhmiä voidaan arkistoida ja poistaa. Mieti kumpi tapa on parempi seurallesi.

Ryhmien arkistointi

Ryhmiä voidaan arkistoida klikkaamalla alla olevan kuvan mukaisesti halutun ryhmän kohdalta valikko -painiketta ja sieltä Arkistoi ryhmä.

Arkistoimisen jälkeen seurakäyttäjä voi katsoa ryhmän tietoja, mutta arkistoidun ryhmän tietoja tai tapahtumia ei näytetä enää ryhmään kuuluville henkilöille.

Tarvittaessa ryhmä voidaan palauttaa takaisin aktiiviseksi Arkisto-sivulla.

Ryhmään kertyneet tiedot kuten osallistumismerkinnät säilyvät seuran raporteissa myös arkistoimisen jälkeen.

Kuva: Ryhmän arkistointi, korostettuna Valikko -painike ja Arkisto -välilehti.

Kuva ryhmän arkistoinnista. Korostettuna Valikko -painike ja Arkisto -välilehti

Ryhmän poistaminen

Etsi aktiivisten ryhmien sivulta poistettava ryhmä ja klikkaa Muokkaa ryhmän perustietoja.

Kuva: Muokkaa ryhmän perustietoja -painikke.

Kuva Muokkaa ryhmän perustietoja -painikkeesta

Poista ryhmä avautuvan sivun oikeasta yläkulmasta.

Kuva poistonappulasta

​Kuva poistonappulasta