Gruppers arkivering och borttagning

Ändrad den Ons, 17 apr. vid 2:10 E.M.

I den här artikeln kommer du att lära dig hur man arkiverar och tar bort grupper. Fundera vilket sätt som är bäst för er förening.

Arkivering av grupper:

Grupper kan arkiveras genom att klicka på de tre punkterna bredvid den önskade gruppen, som visas i bilden nedan, och välja "Arkivera grupp".

Efter arkivering kan en administratör se gruppinformation, men den arkiverade gruppens detaljer eller händelser kommer inte längre att vara synliga för gruppmedlemmarna.

Vid behov kan en grupp återställas till aktivt läge från arkivsidan.

Data som samlats in inom gruppen, som närvaromarkeringar kommer att finnas kvar i organisationens rapporter även efter arkivering.

Bild: Arkivering av en grupp, där menyn och arkivfliken markerats.

Borttagning av en grupp:

Hitta gruppen som ska tas bort på sidan för aktiva grupper och klicka på "Redigera grunduppgifter".

Bild: Knappen för att redigera grunduppgifter.

Ta bort gruppen från det övre högra hörnet på den sida som öppnas.

Bild: Knappen för borttagning.