Vad är kvalitetsfaktorer?

Ändrad den Thu, 11 Apr 2024 vid 01:21 PM

Kvalitetsfaktorerna som Tähtiseura-föreningen bör fylla finns definierade i kvalitetsprogrammet. En del av kvalitetsfaktorerna är gemensamma för alla föreningar, och utöver dessa har varje delområde (barn och ungdomar, vuxna, toppidrottare) sina egna kvalitetsfaktorer.

Du kan studera kvalitetsfaktorerna i webbtjänsten på Föreningens utvecklingsstig. Delar av utvecklingsstigen kan förhandsgranskas utan att trycka på ”Börja utvecklingen/Börja en ny auditering”.

Alla kvalitetsfaktorer finns även för påseende via Olympiska kommitténs webbplats på: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/tahtiseuran-laatutekijat/ (bara på finska)

Kvalitetsfaktorer för Tähtiseura-föreningar har uppdaterats regelbundet. Om förenings utvecklingsstig har öppnats tidigare, uppdateringen gäller ännu inte för din klubb.