Hur tillägger man nya användare till tjänsten eller hur raderar man dem därifrån?

Ändrad den Wed, 24 Jan 2024 vid 08:26 AM

Huvudanvändaren i föreningen/grenförbundet ansvarar för administrationen av nya användare.

Den nya personen behöver ett eget Sportkonto och användarrättigheter till tjänsten för att kunna använda webbtjänsten Tähtiseura. Den nya personen bör meddela det egna ID-numret för Sportkontot till huvudanvändaren och be hen att skicka en inbjudan till Tähtiseura-användare

Då den nya användaren får inbjudan till Tähtiseura-användare, bör hen agera enligt anvisningarna. I fortsättningen kommer hen in till tjänsten via ”Logga in” genom att använda e-postadressen och lösenordet.

Mer anvisningar finns på supportsidorna för Suomisport: https://suomisport.freshdesk.com/fi/support/solutions/articles/44002399497-kuinka-hallinnoin-seurak%C3%A4ytt%C3%A4jien-k%C3%A4ytt%C3%B6oikeuksia-suomisportissa-

Kontakta vår kundservice: suomisport@olympiakomitea.fi ifall huvudanvändaren i er förening har avgått från verksamheten, och en ny huvudanvändare inte har utnämnts i stället. Suomisports kundtjänst betjänar under vardagar kl. 8–16.