Vem ser uppgifterna om vår förening?

Ändrad den Fre, 5 feb., 2021 vid 3:19 E.M.

Bedömningar gällande föreningens utveckling som markerats i samband med utvecklingsarbetet samt andra uppgifter och material sparas i servern för webbtjänsten Tähtiseura. De syns hos de användare som kommer åt föreningens utvecklingsmiljö, föreningens grenförbund samt föreningsutvecklaren och revisorn i områdesföreningen. Finlands Olympiska kommitté har tillgång till alla uppgifter. Innehållen av föreningens utvecklingsarbete överlåts inte till utomstående, men de kan användas till riksomfattande, gren- eller områdesspecifik statistik, rapportering, utvecklingsarbete och forskning.