Kan medlemsuppgifter överföras till Suomisport?

Ändrad den Fri, 10 Jun 2022 vid 12:25 PM

Det är inte möjligt att överföra gamla medlemsuppgifter från en annan tjänst eller till exempel från Excel. När föreningen tar föreningstjänsten i bruk måste föreningen först förbereda ibruktagandet och skapa medlemsklasser för att bjuda in medlemmar. Den som svarar för föreningens medlemsadministration kan godkänna medlemmar utan behandling i styrelsen på basis av anteckningarna i den gamla medlemsförteckningen.