Kuinka poistan huoltajakytköksen täysi-ikäiseltä lapselta?

Muokattu Wed, 03 Jan 2024 klo 05:16 PM

Täysi-ikäinen lapsi tai täysi-ikäisen lapsen huoltaja voi poistaa huoltajakytköksen oman Sporttitilinsä kautta, mikäli lapsen omalla Sporttitilillä on yhteystiedot (sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero).

Jos yhteystiedot puuttuvat, voi huoltaja lisätä tiedot lapsen tilille Muokkaa tietojasi -kohdan kautta.
Suomisport ei katkaise huoltajuuskytköstä automaattisesti.

Voit poistaa huollettavasi kytköksen omaan Sporttitiliisi kirjautumalla sisään Suomisportiin.
Kytköksen voi poistaa oman Sporttitilin Muokkaa tietojasi -kohdasta klikkaamalla Poista huoltajakytkös.