Miten voin merkitä ketkä tapahtumaan osallistuivat?

Muokattu Wed, 03 Jan 2024 klo 07:35 PM

Tapahtuman osallistumisia voi merkitä tapahtuman hallinnointisivulta Suomisportin selainversiossa.

Näin Merkitset osallistujat (läsnäolomerkinnät) Tapahtumissa:

1. Klikkaa seuran etusivulta Tapahtumat.

2. Avaa haluamasi tapahtuma klikkaamalla sen nimestä.

3. Klikkaa ”Merkitse osallistumisia”-painiketta.
HUOM. Osallistumisten merkitseminen avautuu vasta kun tapahtuma alkaa!

Jos seuralla on jokin pidempiaikainen kurssi tai jatkuva ryhmä voi osallistumismerkintöjä ja ryhmän tapahtumia hallita helpommin Suomisportin Ryhmät -työkalulla. Ryhmien tapahtumissa osallistumismerkinnät on helppo tehdä SUomisport-sovelluksessa puhelimella.

Tutustu mitä eroa on seuran ja ryhmien tapahtumilla? Kumpaa toimintoa olisi parempi käyttää?

Kuva: Voit merkitä ilmoittautuneen läsnäolleeksi laittamakka ruksin henkilön nimen oikealle puolelle.
Samassa yhteydessä voit myöntää myös meriittejä, mikäli olet tapahtumaan asettanut osallistujille myönnettäviä meriittejä.