Kausimaksun poisto ja muokkaus (UUSI VERSIO)

Muokattu Ma, 12 Elo klo 3:20 PM

Tässä artikkelissa löydät tietoja miten kausimaksu poistetaan tai muokataan yksittäisiltä henkilöiltä kesken kauden.

Suomisportissa voit muokata seuran kausimaksua aina haluamasi kausimaksun alla.

Maksun poisto hoituu niin, että jätät maksun osoittamatta halutulle henkilölle.
Erisuuruisen maksun voit muokata räätälöimällä kausimaksulle eri suuruisia maksuja.

Henkilö ei maksa kausimaksua ryhmässä lainkaan (maksun poisto)

1. Siirry haluttuun kausimaksuun joko Toiminnan työkalujen Ryhmistä tai Hallinnon työkalujen Maksut-osiosta.

2. Klikkaa kausimaksun kohdalla kolmen pisteen kohdalta Muokkaa.

Kuva: Muokkaa-painike kausimaksujen alla. Kuva Muokkaa -painikkeesta

3. Siirry maksujen luontisivulta maksujen osoittamisen -sivulle sivun alaosata klikkaamalla Seuraava.

4. Poista maksunosoitus haluamaltasi henkilöltä ottamalla "täppä" pois henkilön kohdalta.

Kuva: Maksun osoittamisen sivu. Punaisella merkitystä kohdasta henkilöltä on poistettu Maksu 1.

Maksun osittamisen sivu. Punaisella merkitty kohta mistä henkilöltä on poistettu maksu

5. Tallenna ja julkaise maksu. Pois merkitty maksu poistuu henkilön Sporttitilistä Maksut-osiosta välittömästi maksun tallentamisen jälkeen.

Erihintainen maksu kuin muilla ryhmässä

1. Luo haluttuun kausimaksuun uusi maksu vasemman alareunan painikkeesta + Lisää maksu -painikkeesta.

Voit halutessasi käyttää edellisen maksun tietoja pohjana säästääksesi aikaa ("Uusi maksu edellisen tiedoilla" -toiminto TULOSSA).

2. Täytä maksulle vaaditut tiedot. Muista erityisesti nimetä ja kuvata maksu hyvin.

3. Valitse maksuluokkaan henkilöt manuaalisesti kuten yllä olevassa maksun poisto esimerkissä.

4. Tallenna muutokset ja julkaise maksu. Muutokset astuvat heti voimaan.