Ryhmän kausimaksun luonti

Muokattu Tue, 27 Feb 2024 klo 09:02 AM

Tässä artikkelissa neuvotaan yksinkertainen malli ryhmän kausimaksujen luontiin

Ryhmän kausimaksu -toiminto mahdollistaa seuralle monipuolisen työkalun kerätä ryhmältä kausimaksuja sekä muita toimintaan kuuluvia maksuja. Näitä vaihtoehtoja on esitelty enemmän alla näkyvässä videossa sekä tässä kuukausittaisten maksujen keräämisestä kertovassa artikkelissaLisää käytön sovellusmalleja voi kysyä myös Suomisportin asiakaspalvelusta!

Ohjevideo kausimaksujen luontiin

Ryhmän kausimaksun luonti

Seurakäyttäjät sekä ryhmän ylläpitäjäksi lisätyt voivat luoda ja muokata ryhmien kausimaksuja. Kausimaksut luodaan tällä hetkellä ryhmä kohtaisesti.

• Siirry seuran etusivulta Ryhmät -työkaluun
  • Siirry haluamaasi ryhmään klikkaamalla sen nimestä
  • Siirry ryhmän ”Maksut”-välilehdelle luodaksesi maksuja (Uusi kausimaksu -painike)

• Määritä ensimmäiseksi kausimaksun maksukauden pituus
    • maksukauden tulee sijoittua tulevaisuuteen!
  • Maksun osoituksessa päätä osoitatko maksun valitsemillesi henkilöille vai kaikille roolin perusteella
    • suosittelemme luomaan varsinkin kausimaksuja henkilövalintaisiksi, koska niiden muokkaaminen kesken kauden on helpompaa!

Kuva maksun osoittamisesta

Kuva maksun osoittamisesta

• Luo maksuun vähintään yksi maksuerä ja sille eräpäivä
    • eräpäivän tulee olla maksukauden sisällä!
    • jos maksueriä on useita, voitte miettiä maksujen luonnissa tässä artikkelissa esitettyä mallia, jotta maksujen muokkaaminen kesken kauden olisi helpompaa.
  • Maksun voi nyt julkaista tai sitten on mahdollista luoda lisää maksuluokkia Lisää maksuluokka -painikkeesta

Kuva Lisää maksuluokka -painikkeesta

Kuva Lisää maksuluokka -painikkeesta

• Maksu tulee maksettavaksi henkilön Sporttitiliin ja on maksettavissa joko palvelun mobiilisovelluksella tai verkkoselainta käyttäen.
  • Uudesta osoitetusta maksusta lähtee henkilölle tai hänen huoltajalleen automaattinen ilmoitus Suomisportin mobiilisovelluksesta sekä sähköpostiin.
  • Erääntyneestä maksusta tulee automaationa ilmoitus mobiilisovelluksesta sekä lähetetään sähköpostiin muistutusviesti. Muistutusviestejä tulee tästä eteenpäin 2vk välein kunnes maksu on maksettu