Var hittar jag Suomisports tjänsteavtal, tjänstebesrkivning och användarvillkor

Ändrad den Wed, 10 Apr 2024 vid 09:31 AM

I samband med att föreningen tar i bruk Suomisport godkänns också de centrala dokumenten.
Vid ibruktagningen ska föreningens huvudanvändare tillsammans med föreningens representanter med namnteckningsrätt bekanta sig med dokumenten och få fullmakt att godkänna dokumenten och användningen av tjänsten för föreningens räkning.
Dokumenten som hänvisas till är tjänsteavtalet, beskrivningen av tjänsten och användarvillkoren.

Suomisport-dokument för föreningen:

1. I tjänsteavtalet koms överens om ibruktagningen och användning av Suomisports tjänster för föreningar. I avtalet beskrivs bland annat ansvar och skyldigheter samt rättigheter, kostnader och andra villkor som hör till användningen av tjänsten.

2. Tjänsteavtalet hänvisar till tjänstebeskrivningen, där Suomisports centrala funktioner, teknisk utförande, datasäkerhet och dataskydd samt praxis för användningen av tjänsten beskrivs.

3. Användarvillkoren beskriver organisationens användares ansvar och åtaganden. Organisationsanvändarna förbinder sig att lagenligt använda personuppgifter och att använda tjänsten endast för det ändamål den är avsedd för. Organisationens huvudanvändare godkänner användarvillkoren i samband med användningen av tjänsten. Varje organisationsanvändare godkänner användarvillkoren innan de tilldelas användarrättigheter.

4. Dessutom måste föreningen ingå ett separat betaltjänstavtal med Svea Payments för att kunna ta emot betalningar till föreningen genom Suomisport. Läs mer om hur betaltjänstavtalet upprättas.