Ibruktagning steg 1 - Föreningens konto och användarrättighete

Ändrad den Wed, 10 Apr 2024 vid 10:13 AM

Den här artikelserien (ibruktagning steg 1-4) hjälper er förening med att ta i bruk tjänsten samt att komma igång med de olika funktionerna. Längst ner på artikeln hittar du en länk för att gå till nästa eller föregående steg.
I den här artikeln vägleder vi dig hur du kan kontrollera om er förening har ett konto i tjänsten.

STEG 1 - Kontrollera föreningens Suomisport-konto och organisationsanvändarnas användarrättigheter

1. Kontrollera om er förening har ett konto skapat. Om du inte vet om er förening har ett konto i Suomisport, kontakta vår kundservice på adressen suomisport@olympiakomitea.fi

2. Kontrollera att föreningen har minst en huvudanvändare som kan hantera föreningens ärenden. Varje föreningsanvändare måste ha ett eget Sportkonto.

3. Se också till att organisationsanvändarnas användarroller är uppdaterade och bekanta dig med administreringen av behörigheter.

Anvisningar för administrering av behörigheter i Suomisport >

Om dessa punkter redan är i ordning för er förening kan ni gå vidare till steg två härifrån eller från länken i slutet av artikeln >

Mer information om kontot och behörigheter

Det är enklast att kontrollera föreningens konto tillsammans med vår kundservice. Vid begäran kan kundservicen kontrollera om er förening redan finns i tjänsten, bjuda in nya föreningsanvändare eller göra nödvändiga ändringar i befintliga behörigheter om de inte längre är aktuella.

Ni kan också själva kontrollera situationen genom att logga in på tjänsten på adressen www.suomisport.fi/signin. Efter inloggning navigerar ni till föreningens startsida från menyknappen i övre högra hörnet. Genom att klicka på menyknappen bör ni hitta en knapp för föreningens konto enligt bilden nedan. Från föreningens startsida kan ni kontrollera om det finns huvudanvändare för föreningen.

Bild: Menyknappen och föreningens konto finns vid ditt profilnamn.

Menyknappen och föreningens konto finns vid ditt profilnamn

Bild: Vid den röda markeringen syns föreningens huvudanvändare samt knappen för att granska alla behörigheter.

Gå till STEG 2 ->