Rapporter för grupper (gruppernas personuppgifter och närvaromarkeringar)

Ändrad den Ons, 17 apr. vid 2:28 E.M.

I den här artikeln beskrivs var du hittar de viktigaste rapporterna om föreningens grupper och lag.
För närvarande inkluderar grupprapporter "Gruppens personuppgifter" och "Gruppens närvarorapport".

Grupprapporter, liksom alla andra rapporter (Utvidgad medlemsinformation, Gruppens personuppgifter, Gruppens deltagarinformation, Säsong- och medlemsavgifter), hittar du under administrationsverktygen.

I rapporten visas endast en del av datan, och för närvarande är det enklast att undersöka rapporterna genom att ladda ner dem i Excel-format.

Var vänlig hantera informationen i enlighet med GDPR och dataskyddsförordningen!

Så här hittar du rapporterna om grupper:

1. Gå till Rapporter-sidan under administrationsverktygen på föreningens startsida.

2. Skrolla nedåt tills du hittar rapporten med namnet "Gruppernas personuppgifter" eller "Gruppens deltagarinformation".

3. Ladda ner rapporten för en mer detaljerad information genom att klicka på moln-ikonen i nedre högra hörnet av rapportvyn och välja önskat filformat för nedladdning.

Vilken information finns i grupperapporterna:

I rapporten "Gruppernas personuppgifter" hittar du personuppgifter för personer och deras vårdnadshavare som är med i grupperna, såsom e-postadresser. I "Gruppernas deltagarinformation" hittar du närvaromarkeringar för föreningens alla grupper per evenemang.

Bild: Rapporten "Gruppernas deltagarinformation" och nedladdningsknappen.

Se en video om funktionen (på finska)