Att skapa en ny grupp

Ändrad den Tue, 16 Apr 2024 vid 12:03 PM

I denna artikel hittar du information om hur man skapar nya grupper och lag  i Suomisport.

Så här skapar du en ny grupp/lag:

1. Klicka på knappen "Grupper" på föreningens startsida.

2. Skapa en ny grupp genom att klicka på "Lägg till grupp".

3. Fyll i grundläggande information om gruppen, såsom namn och beskrivning.

4. Välj om personernas namn ska vara synliga för alla eller inte, och om du själv vill gå med i gruppen. I det här skedet kan du göra dig själv till gruppledare.

5. Spara gruppen.

Se instruktioner om hur du bjuder in deltagare till grupper >

Bild: Skapa en grupp i Suomisport.